• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Reklamy na forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Myślę, że należy wam się kilka słów wytłumaczenia. Niestety ostatnio forum ma małe problemy finansowe związane z opłaceniem serwera oraz domeny.

W związku z tym testuje różnego rodzaju sposoby reklam, aby forum mogło nadal istnieć. To co widzicie w tej chwili powinno zniknąć w ciągu kilku dni. Jest to wersja testowa.

Wszystkich przepraszam za zaistniałą sytuację.
OK. Dziękujemy za poinformowanie.
A ja się zastanawiałem, po kiego grzyba te reklamy. Trochę mnie to wkurzało, jak musiałem klikać za każdym razem na krzyżyk tej reklamy >.>
Jak chcesz utrzymać stronę musisz na nią zarobić jak już mówiłem. Mnie osobiście też one denerwują jak muszę bez przerwy klikać.
Już zniknęły, na szczęście. te bannery są fajną alternatywą, mogłoby tak zostać?
Na razie wstrzymam się od reklam, ale może kiedyś powrócą, ale w trochę innej formie. Będą wyświetlane tylko niezalogowanym użytkownikom. Czyli dla stałych userów będą niewidoczne
Przekierowanie