• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Mieszkania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mam takie pytanie, czy w waszych domach (w grze oczywiście) coś dodajecie, dekorujecie itd? Czy tylko ja i kumpel mamy takie odchyły? ;p W razie niejasności dodaje załącznik z kawałkiem mojego pokoju w TT ;p

kaktusbmw

ja tylko kupilem ozdobe typu:Firs aid(lecze sie kiedy chce i co chce zadarmo Smile , nuka cole ,cos z chemia i szafę grajaca Smile to wszystko

Jezeli chodzi o to co ty zrobiles to jest chore ale ale przyznam ze zaciekawilo mnie to jak to zrobiles ze to tak lezalo??
mi sie zdaje ze to nie twój scr.Poproszę o dowód Smile
(14.11.2008 02:42)kaktusbmw napisał(a): [ -> ]Jezeli chodzi o to co ty zrobiles to jest chore [...]
mi sie zdaje ze to nie twój scr.Poproszę o dowód Smile

grabisz sobie xDD

a serio to tak, patrzysz na przedmiot leżący na ziemi (tak żeby pisało Podnieś Przedmiot) i wciskasz Z i wtedy postać 'łapie' przedmiot, który lewituje i można go sobie przenosić gdzie sie chce ;D btw. może i troche 'chore' to było, bo w sumie przez sostatnie pare dni troche przeziębiony byłem i z nudów to zrobiłem ;p (a, i to przeciąganie przedmiotów działa równierz z ciałami ;D)

i powiedz jaki mam Ci dać ten dowód, bo nie mam pomysłu ;p
mozna tak sobie ustawiac przedmioty - w obliwionie jak i wczesniejszym morrowindzie mozna było wypasic sobie chatki roznymi sprzetami i te przedmioty nie znikałySmile tylko czy to ma sens?Wink
co kto lubi, mi np. przeszkadzało to puste mieszkanko ;p a że nie miałem kasy na wystrój u Lady Montanegro to sobie sam zrobiłem wystrój ;p dołączam jeszcze pare scr Wink
Ja sobie tak w Morrowindzie ustawiałem znalezione rzeczy po szafkach i pułkach Tongue W Falloucie na razie nic takiego nie zrobiłem.

Melon

Też dekoruje sobie domek w Falloucie, wieczorem może wrzuce screena. I w Morrowindzie zawsze w domu Caiusa który potem był mój Tongue
no wrzuć screena koniecznie ;D
a mi sie to wlasnie podoba i popieram takie pomysly tez tak sobie zrobie i to ze ktos lubi sobie dekorowac domek nie znaczy ze ma odchyly

R
a tak wogóle to nie trzeba się ograniczać do domku w TT albo Megatonie. Ja np. zrobiłem sobie równiez warsztat w jakiejś starej stacji benzynowej na wchodzie mapy. Poustawiałem krasnale przed wejściem, obok stoi automat z NukaColą do ktorego dokładam napojów jak mam dużo w plecaku. W środku posprzątałem z półek, powrzucałem pare trunków do lodówki, poukładałem pare karabinków i sobie jest ;p a tak wgl to wybrałem tą lokalizacje przez to że w środku znajduje się równierz warsztat ;D czyli automat z nukacolą + warsztat to około 1500 zaoszczędzonych kapsli ;D wiem że to nie to samo dla niektorych, bo tam mamy 'schłodzoną colę' ale dla mnie takie poniszczone chaty są bardziej kliamtyczne. a no i mam satysfakcje z tego że sam to wszystko zrobiłem ;D
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie