• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Problem ze starymi save'ami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Posiadam Fallout 3 w wersji PL i DLC: Operacja Anchorage, Broken Steel, Point Lookout i Dzióra. System operacyjny to Windows XP.
Ostatnio miałem formatowany komputer, kilka save'ów wrzuciłem na dysk przenośny, dziś ponownie zainstalowałem grę, następnie zgrałem save'y do odpowiedniego katalogu. Gra się, uruchomiła, save'y widzi, jednak kiedy wczytuję to zamiast w reaktorze jednej z krypt wczytuje mi się przed kryptą 101 bez ekwipunku, tak jakbym w ogóle nie grał (1 lvl, żadnych notatek i odkrytych miejsc na mapie), jedyne co mi zostało to statystyki w postaci ilości zabitych ludzi itp. Co zrobić aby save wczytał się poprawnie ?
Spróbuj trochę pograć i zrobić kilka save'wów, bo mnie osobiście zawsze savy działają po formacie (F3 GOTY 1.7)
No cóż, problem wygląda na rozwiązany. Zgrałem config i wszystkie save'y sprzed formatowania, mimo że ten jeden nadal nie działa to wszystkie inne wydają się poprawne.
Zamykam.
Przekierowanie