• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Problem z robotem Wyrwijflakiem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pewnie powiecie, że jestem cienka, ale cóż.
Byłam w Waszyngtonie w siedzibie firmy, która skonstruowała krypty i tam zaatakował mnie robot. Próbowałam różnych broni, ale nie udało mi się go wykończyć. Ani flamer, ani wyrzutnia rakiet nie pomagała.
Macie na niego jakiś sposób, czy poprostu trzeba się leczyć i atakować go na maksa wszystkim czymś się ma? Huh

Borol

Sorry za offtop.Gdzie znalazlas siedzibe vault-tec?
No taak. Oczywiście w Waszyngtonie. Najpierw trzeba znaleźć Agatę, która da Ci misję i powie Ci gdzie jest ich siedziba. Na razie mam problem ze zrzutami screenów, ale jak chcesz jutro spróbuję Ci pokazać, gdzie to jest. Smile)
Lepiej podaj swój level perki ofensywne i skille broni, dopiero wtedy możemy powiedzieć, czy jesteś cienka, masz słabą postać, czy coś jest nie tak...
No i poziom trudności gry też ma znaczenie.
ja mam taką taktykę na roboty strażnicze i wyrwiflaki

nie używam vatsa, bo szkoda na nie czasu, biorę karabin szturmowy w dłoń i strzelam z takiej odległości, żeby duża większość pocisków trafiła, przeładowuję i chowam się za jakąś ścianą, wychodzę i znowu zarzucam go całą serią pocisków. Rezultat jest taki, że ja go zabijam, a on zabiera mi może ze 40 pkt. życia, a czasem jak niezdara nie może trafić to wychodzę bez szwanku.
Na wyrwiflaka sposob dobry:
znajdz jakis kamien, sciane czy cokolwiek, zeby sie schowac. Z odleglosci strzelaj ze snajperki tak, zeby zeszlo mu troche zycia. Potem jesli masz duzo pkt VATS podbiegnij do niego kiedy nie strzela i uzyj karabinu laserowego. Celuj w jego sensory ruchu a szybciej go zlikwidujesz. Odsylam TUTAJ
Bardzo dziękuję za rady. Postaram się je wykorzystać. Na razie on mnie pierze, ale jeszcze zobaczymy. Blush

A co do parametrów. Gram na normalnym poziomie (takim jak zaczyna się gra). Mam 9 level.
Specjalizuje się w medycynie i nauce, no i w obsłudze broni. Nic specjalnego. Gra bardzo mi się podoba.

A co do siedziby, postaram się wkleić tu mapę jak dojść do Vault.
Oto gdzie można znależć siedzibę Vault - Tec. Jeśli komuś to pomoże to się ucieszę. Kto nie chce wiedzieć niech tu nie zagląda.

[Obrazek: 0cf027f19d2e1d18m.jpg]
Dziękuję wszystkim za pomoc. Na Wyrwiflaka najlepszy okazał się karabin kolejowy na pale.
A potem udało mi się wyłączyć roboty i po sprawie.
Niestety nie udało mi się znależć klucza do drzwi, które można otworzyć tylko specjalnym kluczem i nie znalazłam tego po co tam poszłam, czyli lokalizacji krypt. No niestety ...
Lokalizację wszystkich krypt dostajesz chyba na którymś etapie wątku głównego.
Ja też nie znalazłem klucza, wie ktoś gdzie jest?
A na roboty najlepsze są granaty EMP, jeśli się ma dobre skille.
Stron: 1 2
Przekierowanie