19.11.2008, 21:36
Może nic wielkiego, ale komuś ta wiedza się może przydać.
Udało mi się uzyskać 260 Punktów Akcji. Jestem w stanie wykonać 11 strzałów z Karabinu
lub 5-6 ze snajperki i przeładować.
Calikiem przyjemnie się takim sposobem sieka spore grupki, a jeśli posiada się Perk Pospiech Kostuchy to ojejku! Wrogów zaczyna brakować
Niestety , nie będziemy w stanie posiadać tego cały czas. Efekty działa Dragów i innych wspomagaczy w końcu przestają działać, a do tego nie które są dość mało popularne. Ale...
( Ofc można używać kodów na te itemy ) : Osobiście ich nie używałem , wszystko zdobyte własno ręcznie i tak samo własno ręcznie wyczerpane he he...
Jak tego dokonac?
1. Agility na 10 ( AP = 85 )
2. Perk - Człowiek Czynu ( AP = 25 )
3. Maska Hokejowa Leduoxa ( AP = 25 ) - Od Bramkarza Leduoxa - facet znajduje sie przed fabryka Red Racer , facet pokaze sie dopiero jeśli weźmiemy z trupa jego kumpla notke z Fabryki Nuke Coli.
4. Pancerz Bojowy Strażników ( AP = 5 ) - Od strażników Railly
5. Nuke Cola - Quantum ( AP = 20 )
6. Super odlot ( AP = 40 ) - Od Ghula " Murphy " W Stacji Northwest Seneca
7. Mięso Nukacza ( AP = 10 ) W Fabryce Nuke'a Coli.
8. Kwantowy Placek z Missisipi ( AP = 20 ) Może je upiec kobitka z Girdershade " Wymaga Mąki , Wódki , i Nuke Cola - Quantum. "
9. Zwykly odlot ( AP = 30 )
Udało mi się uzyskać 260 Punktów Akcji. Jestem w stanie wykonać 11 strzałów z Karabinu
lub 5-6 ze snajperki i przeładować.Calikiem przyjemnie się takim sposobem sieka spore grupki, a jeśli posiada się Perk Pospiech Kostuchy to ojejku! Wrogów zaczyna brakować

Niestety , nie będziemy w stanie posiadać tego cały czas. Efekty działa Dragów i innych wspomagaczy w końcu przestają działać, a do tego nie które są dość mało popularne. Ale...
( Ofc można używać kodów na te itemy ) : Osobiście ich nie używałem , wszystko zdobyte własno ręcznie i tak samo własno ręcznie wyczerpane he he...Jak tego dokonac?
1. Agility na 10 ( AP = 85 )
2. Perk - Człowiek Czynu ( AP = 25 )
3. Maska Hokejowa Leduoxa ( AP = 25 ) - Od Bramkarza Leduoxa - facet znajduje sie przed fabryka Red Racer , facet pokaze sie dopiero jeśli weźmiemy z trupa jego kumpla notke z Fabryki Nuke Coli.
4. Pancerz Bojowy Strażników ( AP = 5 ) - Od strażników Railly
5. Nuke Cola - Quantum ( AP = 20 )
6. Super odlot ( AP = 40 ) - Od Ghula " Murphy " W Stacji Northwest Seneca
7. Mięso Nukacza ( AP = 10 ) W Fabryce Nuke'a Coli.
8. Kwantowy Placek z Missisipi ( AP = 20 ) Może je upiec kobitka z Girdershade " Wymaga Mąki , Wódki , i Nuke Cola - Quantum. "
9. Zwykly odlot ( AP = 30 )