• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Propozycje ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje odnośnie forum, nowe działy / kategorie, to zapraszam do wypowiadania się.
Dział problemy podzielił bym na problemy:
* sprzętowe oraz software'owe z grą (ktoś nie może odpalić instalacji, u kogoś na kompie gra nie śmiga, itp)
* problemy z przejściem gry, pomoc w wykonywaniu misji, itp

Ponieważ później może się zdarzyć, że będzie 1000 tematów i wśród nich wymieszane - jaką grafę wybrać? jak przejść dany poziom? Lepiej to rozbić Wink

BTW: Miłego grania w grę Fallout 3
Tzn. rozumiem, że masz pomysł aby dodać dział problemy z grą ? - software - hardware ? oraz drugi problemy z przejściem gry ? Smile
Też mi się wydaje, że taki podział na Fallout 3 Forum byłby dobrym rozwiązaniem.
No dobra, coś myślę, już jest. Jeśli macie więcej propozycji, to zapraszam Smile
Mi brakuje kategorii dotyczących poprzednich Falloutów. Fajnie by też było, gdyby powstała kategoria tylko z ankietami.
Czyli, rozumiem, że proponujesz osobne działy dla Fallout oraz Fallout 2 ?? A z tymi ankietami to dokładniej co masz na myśli ?
Co do działów o poprzednich wersjach to raczej jestem na nie. Z założenia to ma być forum o Fallout 3 i ja jestem zdania, że tak powinno zostać

No ale może admin zadecyduje inaczej Wink

Co do działu z ankietami to dobry pomysł. Pewnie chodzi o osobny dział w którym są same ankiety, żeby nie plątały się po innych wątkach na forum Smile
No dobra, dział z ankietami zaraz zrobie, co do działów o Fallout 1 i Fallout 2 zobaczymy, nie mówie nie. Musiałoby więcej userów się wypowiedzieć Smile
Cytat:Z założenia to ma być forum o Fallout 3 i ja jestem zdania, że tak powinno zostać
No tak, ale miło by było zrobić tylko jedną kategorię ze starymi falloutami; mam na myśli
- F1
- F2
- FT:BoS
- i jeszcze jakieś takie gówno wyszło na konsolę Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Przekierowanie