• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Jaki macie wystrój u siebie w domu?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jaki macie wystrój u siebie w domu? (Nie mylić mi czasem z waszym domem Tongue chodzi mi o dom waszej postaci w Fallout 3)
Ja mam wystrój Krypty ponieważ inne mi się nie podobają.
Wystrój krypty- Jeden jedyny który mi się podoba.
Wystrój bandycki-Taki ohydny że nie mogę na niego patrzeć (tyle krwi i trupów).
Wystrój pustelnika-Jakoś nie podszedł mi do gustu.
Wystrój naukowy-Zupełnie nie w moim guście Big Grin
Wystrój przedwojenny-Chmm...taki...stary xD
Wystrój "Maszyny miłości"- Bez komentarza xD

No więc jaki wy macie wystrój? (PS: Odpowiedź uzasadni )
Cytat:Wystrój pustelnika-Jakoś nie podszedł mi do gustu.

to moj wystrój i nie chce go zmieniac. Jest to wystrój wędrowcy pustkowi, (poszukiwacza pustkowii) Sa tam czszki zwierząt jako trofea, pasuje mi do wystroju mysliwego. Stolik z platkami sniadaniowymi i whisky obok. Na pólce Hunting Rifle, na innym stoliku pistol 10mm po prostu GIT jak dla mnie trafili w moj klimacik. Taki zawsze domek chcialem miec. Big Grin
Uzywam przed wojennego. Wole Pustelnika, ale przy nim FPSy mi jakos dziwnie spadaja... niestety.
Eee? A ty chyba nie wiesz co to emotikona nie? -.-
W jednym zdaniu? Hahaha xD Jedno zdanie to jest np:
Ola dzisiaj poszła do sklepu xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD.
To jest 10 emot w jednym zdaniu. Ja daje do jednego zdania jedną emotikone jak byś nie wiedział ^.-
Zastanawiałam się nad kryptą, ale w końcu wybrałam wystrój przedwojenny.
Nie jest może moim marzeniem, ale jest OK.
Ja wystrój pustelnika. Ale niedługo zmieniam na bandyty
heh najpierw wziąłem sobie "maszyny miłości" Tongue
liczyłem na coś fajnego, a tam tylko łóżko jak u łowców niewolników ... i tyle Sad
przetestowałem inne, i stanęło na tym pustelniku - poszukiwaczu pustkowi.

poza tym i tak przy każdym wystroju gra mi szarpie....
Mam wystrój "pustelnika". Po pierwsze, fajny klimacik w środku, w przeciwieństwie do trupów, flaków czy też wielkiego łoża. Po drugie, przedwojenny jest dla mnie zbyt konserwatywny. Po trzecie wystrój krypty i wystrój naukowy jest zbyt ponury jak dla mnie.
(22.11.2008 20:12)kertu napisał(a): [ -> ]heh najpierw wziąłem sobie "maszyny miłości" Tongue
liczyłem na coś fajnego, a tam tylko łóżko jak u łowców niewolników ... i tyle Sad
przetestowałem inne, i stanęło na tym pustelniku - poszukiwaczu pustkowi.

poza tym i tak przy każdym wystroju gra mi szarpie....

Jak ci grę szarpie to pobaw się w opcjach. Możesz tam pozmieniać coś niecoś. Może masz ten sam z cieniami co ja.

Sorry jeśli to offtop
@ eliasz93 Smile
dzięki za radę, zmieniałem różne opcje - szczegóły, zasięg widzenia (to w plenerze) itp.
Edytowałem też później fallout.ini
także nie ma dla mnie ratunku Big Grin jeśli nie zmienię kompa
Stron: 1 2 3
Przekierowanie