• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Na jakim poziomie trudności gracie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Jak wyżej. Ja na średnim i kurcze jak się spotka na 5 levelu posiadając chiński karabin, mutanta z minigunem to nie jest za wesoło.
Ja też na średnim gram i na razie fajnie jest (dawać tych mutantów) Big Grin
Nie wiem czy wszyscy wiecie, ale poziom trudności jest proporcjonalny do liczby punktów doświadczenia, które zdobywamy. No i grając na poziomie Normalny lub wyżej, jest jakieś wyzwanie, trzeba trochę pomyśleć, chować się, przydaje się VATS. Zamiast tego była by zwykła sieczka gdzie gracz o nic się nie martwi tylko strzela do wszystkiego co się rusza.
Jak ktoś ma pojęcie to nawet na 20 wszystko będzie dla niego łatwe (na jednym save mam 19 level już). :sleepy:
To że przeciwnik ma swój level i dostaje razem z nami poziom wcale nie utrudnia specjalnie gry (jest po czym śmieci zbierać jakie warto podnieść hehe). Cool
I tak mamy przewagę statsy i perki tylko trzeba ustawić odpowiednio. (dawać tych mutantów) Big Grin

Bruner

ja zaczne standardowo od sredniego. A czy ja Was dobrze rozumiem, ze w F3 jest skalowanie levelow przeciwnikow do aktualnego levelu bohatera jak w Oblivion? Mialo tak nie byc... Jesli tak to slabo...
Coś cudowali z takim rozwiązaniem, żeby jak wchodzisz na obszar to się dostosują do ciebie, ale jak wrócisz to level im się nie zmieni. Przydały by się potwierdzenia, bo faktycznie raz jest gorzej, a raz lepiej. Jestem na 12 chyba levelu, a patrolu enklawy jeszcze nie spotkałem. To niby też ma zależeć od regionu.
Na średnim i trochę mi za łatwo, ale to chyba wina pieska, bo bardzo pomagaSmile
Witam, ja gram na bardzo trudnym i muszę przyznać, ze jest to pewne wyzwanie Big Grin .
Np. oczyszczenie Supermarketu w misji dla Moiry zajęło mi dobrą godzinę Tongue

Off topic - werewolf79 czy mozesz mi zdradzić gdzie szukać tego $$#%%#^#^ Psa?
Przeczytałem wątek w Random Encounters godzinę kreciłem się w poszukiwaniu tej lokacji i du..a

Pzdr

Melon

Gram na łatwym a gra w niektórych momentach i tak jest sporym wyzwaniem - mało amunicji, mało stimpaków, cholernie dobre szpony śmierci i... klatkowanie gry przy większych walkach Tongue
(05.11.2008 00:03)loqs01 napisał(a): [ -> ]Off topic - werewolf79 czy mozesz mi zdradzić gdzie szukać tego $$#%%#^#^ Psa?
Przeczytałem wątek w Random Encounters godzinę kreciłem się w poszukiwaniu tej lokacji i du..a
Pzdr

No jest tam dodana mapa z zaznaczoną lokacją złomowisko, złomowisko jest na środku kwadratu. Musisz znaleźć złomowisko ( gra doda wpis o odkryciu nowej lokacji) i na złomowisku pokręcić się trochę. Nie wiem jak łatwiej to wytłumaczyć. Może wrzucę screen jak wygląda złomowisko, aby było łatwiej odnaleźć.

Odpisz czy znalazłeś, ale już we własciwym wątkuWink
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie