• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Misje Tenpenny Tower POMOCY !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam

po pierwsze mam wazne pytanie - jak u licha zejsc do tuneli metra zeby zrobic ta misje z ghulami ?!? Wyswietla mi sie napis ze trzeba miec jakis klucz tylko skad go niby wziasc / Nikt mi go nie dal ! Help

list milosny - dalam go jakiejs kobiecie a ta wyjela pistolet i zabila meza potem poleciala do innego pokoju i zabila jego kochanke i nikt nawet nie zareagowal ... dziwne

inna sprawa - Fort Independence - przybylam zeby sie powymirniac z paladynem jakimstam a ten lezy pokotem martwy, co u k..wy nedzy sie tu dzieje ? wzielam jego karte dostepu weszlam do fortu a ci do mnie strzelają, beznadzieja, i to maja byc pancerze wspomagane, ta gra to jakas pomylka

jesli ktos moze dac mi jakies wskazowki to poprosze
Do Tuneli Metra zapewne próbujesz wejsc przez Tenpenny Tower - Bład. Te drzwi mozna otworzyc w innym miejscu. Ale to moze wyjasnic ci Ghul ktorego masz zabic. Nie chce ci psuc Questu wiec sama sie dowiesz. A do tego Metra wchodzi sie przez Bocznice kolejowa Warrington na lewo od Tower ( Kilka minut drogi )

Co do tego listu milosnego... pierwsze slysze Big Grin

No i tutaj sprawa wyglada tak ze jesli wejdziesz do tego Fortu to niestety ale wszyscy Wygnancy staja sie twoimi wrogami. Nic tu nie mozna poradzic.

Mam nadzieje ze jako tako pomoglem.
(24.11.2008 13:00)Sonniq napisał(a): [ -> ]Do Tuneli Metra zapewne próbujesz wejsc przez Tenpenny Tower - Bład. Te drzwi mozna otworzyc w innym miejscu. Ale to moze wyjasnic ci Ghul ktorego masz zabic. Nie chce ci psuc Questu wiec sama sie dowiesz. A do tego Metra wchodzi sie przez Bocznice kolejowa Warrington na lewo od Tower ( Kilka minut drogi )

Co do tego listu milosnego... pierwsze slysze Big Grin

No i tutaj sprawa wyglada tak ze jesli wejdziesz do tego Fortu to niestety ale wszyscy Wygnancy staja sie twoimi wrogami. Nic tu nie mozna poradzic.

Mam nadzieje ze jako tako pomoglem.

dzieki, ale prawde mowiac to wcale :/
wlasnie w tym problem ze doskonale wiem gdzie jest to wejscie do metra i to ono jest zamkniete i tylko majac specjalny klucz mozna tam wejsc :/ moze cos sie mi popsulo z tą grą ???????

jesli chodzi o list milosny lezy on na jednym z biurek w apartamencie na 1szym pietrze mozemy go wziasc i przeczytac, nie tracimy karmy, mamy do wyboru zachowac to dla siebie albo powiadomic kobiete o zdradzie meza a ta go zastrzeli i jego kochanke podczas snu

co do wygnancow to niestety bandyci ich wyrzneli, noo przynajmniej tych na zewnatrz ! dlaczego do diabla ? u was tez tak bandyci sie rozpanoszyli ?

jak mozna leczyc innych - np tych wygnancow, moze zrobie load i podlecze tych gosci ?

no i jak dostac sie do tego metra ? dlaczego ta stacja jest zamknieta ?
POMOCY aaaaa
Hmm.. Jedyny klucz jaki w tym zadaniu uzywalem to byl klucz do zaplecza budynku gdzie mozna bylo otworzyc " Drzwi Ewakuacyjne czy jakos tak ". Ja ten klucz ukradlem "Gustavo". Jest tez chyba opcja dogadania sie z nim aby dal Ci ten klucz.

Generalnie tam mozna wejsc na dwa sposoby. Przez Stacje Metra i Bocznice ktora jest kawalek dalej. Spróbuj obie opcje. Wiecej nie pomoge.
są dwa wejścia do tuneli metra

jedno przez stację metra - wejście jest zamknięte od wewnątrz

drugie przez bocznicę, i tam wejdziesz do kryjówki ghuli

jeśli stoisz plecami do bramy wieży to na lewo masz stację metra, a na prawo bocznicę
poprobuje, dzieki

znalazles liscik milosny ?
ciekawi mnie tylko jakim cudem bandyci pozabijali wygnańców przy wejściu Smile
przecież tam jest wieżyczka + 2 wygnańców w PA + chyba karabin laserowy ...
na pewno im nie pomogłaś ich pozabijać ? Big Grin
klucz można też dostać od starszego faceta który mieszka na pierwszym piętrze. Miał sługusa Ghula i chciałby go odszukać.
(24.11.2008 18:48)Monica napisał(a): [ -> ]poprobuje, dzieki

znalazles liscik milosny ?

Nie mam takiej szansy raczej... Tenpenny Tower wyglada troche inaczej :] , i jak by to powiedziec... mieszkaja tam Ghule hehe

Moze innym razem :]
(24.11.2008 19:32)kertu napisał(a): [ -> ]ciekawi mnie tylko jakim cudem bandyci pozabijali wygnańców przy wejściu Smile
przecież tam jest wieżyczka + 2 wygnańców w PA + chyba karabin laserowy ...
na pewno im nie pomogłaś ich pozabijać ? Big Grin

nieee !!!
pierwszego wygnanca - ta kobiete zabili juz dawno, znalazlam cialo teraz tego gostka co robilam z nim interesy :/ kiepsko
jesli chodzi o wiezyczke to pod wiaduktem obok niej jest zejscie i komputer sterujacy wiezyczkami, wlamalam sie tam i okazalo sie ze prawdopodobnie bandyci tez sie wlamali do systemu sterowania wiezyczka i ustawili dla niej nowy cel - Wygnancow, no ale nie mam pewnosci, sprawdzcie sami; niedaleko jest glowna siedzia bandytow, wykonczylam ich juz z 10 razy ale potem zawsze sie pojawiaja z lepsza bronia i jest ich wiecej ... a i w podzimiach siedza ... w jednym z zamknietych pomieszczen siedziala dziwna kobieta z ruchu obrony praw androidow i dala mi jakas czesc, niby dowod smierci androida ktorego ktos goni ...

co do metra to znalazlam wejscie, a zgadnijcie kto mnie do niego doprowadzil ? kobieta/morderczyni z TT okazalo sie ze jej odbilo i teraz walesa sie po okolicach zajezdni metra, dorwal biedulke jakis szalony zombiak ale go sprzatnelam i wszystkich innych w okolicy ale cos mi sie wydaje ze dlugo tak nie pociągnie na tej pustyni z pistolecikiem 10mm

dzieki raz jeszcze Sonniq Heart
Stron: 1 2 3
Przekierowanie