• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Opowieści waszych postaci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Piszcie o przygodach jakie przeżyliście prowadząc wasze postacie Smile
To było dobre. Inwazja mrówek Tongue. Idę sobie wybrzeżem na południu i nagle patrze mrówa. Rozwaliłem ją i idę dalej. Patrze znowu i dwie mrówy oO. Długo nie pożyły. Wszedłem do jakiegoś miasta i myślę " dobra poszukam kogoś żywego i przyjaźnie nastawionego. Zerknąłem na mapę a tam chyba z 10 czerwonych pasków to wziąłem obrotówe i czekałem. Wszedłem na górkę i doczekałem się. Jakaś armia mrówek na mnie szła ! Nie wiem może z 10 - 20. Zacząłem strzelać i kosiłem jedną po drugiej niestety 1 przeoczyłem a skończyła mi się amunicja :/. Odwracam się żeby wrócić, a ona mnie zaszła od tyłu. Na szczęście miałem jeszcze sprężynowca, a mrówa miała mało HP Smile. I tak szczerze to nożyk uratował mi dupę. Potem sprawdziłem stany zapisane i ostatni był 4 godziny wcześniej. Fiuuu Tongue

Lort

Łoł nieźle... Big Grin
Chciałbym widzieć twoją minę, jakby cię ta mrówa zabiła. Tongue
Hehe. Nie zdążyła by bo jeszcze pamiętam kod na God Moda xD.

P.S. - Nie chciałbyś Big Grin
Ja używam tam FR używam jak mi się amunicja kończy.
Włączam PipBoya->Uzbrojenie->Ściągam i ponownie zakładam broń i mam przeładowaną...
Zamiast ciągle komentować dawajcie swoje historie Tongue
Lokalizacja Takoma Park ,wali na mnie Bohemot z hydrantem ja do niego z magnum 44 bez VATSA mierzę...w sam łepek...i pokazuje się nagle na ekranie...Podłącz ponownie kontroler...baterie w padzie padły...akcja została wstrzymana ale w czasie jak awaryjnie ładowałem baterie to nosiło mnie po całej chacie...poległ po 15 minutach ładowania baterii , ale ze cztery magazynki przyjął...w sam ten ośliniony ,wstrętny łeb
Cytat:I tak szczerze to nożyk uratował mi dupę.

tak szczerze to z piąchy bys tą mrówe dobił i też by padła Big Grin

btw. good story!
racja ale nożyk lepszy xD
Przemierzam jakieś pobojowisko obok wieży ciśnień... patrze na detektor, a tu nagle 5 zielonych pasków. Lecą łebki w PA, drapie się po glowię i mysle wtf? Odwracam się, a tu z 7 raiderów, lecą trzy granaty... no nic wyciagnalem grubego i poszlo. Odwracam się, jeden w PA wymienia argumenty z bandziorem na ręce, wlaczam vatsa, namierzam raidera... bum! Gosc w PA w dupsko zarobil ... dlugo nie pozylem jak jego kumpel z krzaków wyskoczyl... w towarzystwie laser gattlinga :F
porażka :/
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie