Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Troszkę już czasu minęło od premiery F3, więc większość z nas wyrobiła sobie zdanie na temat gry.
Zapraszam do oceniania!
10 - arcydzieło
9 - rewelacyjny
8 - bardzo dobry
7 - dobry
6 - niezły
5 - przeciętny
4 - poniżej oczekiwań
3 - słaby
2 - bardzo zły
1 - nieporozumienie
Prosi się głosujących użytkowników o bycie obiektywnym!
Ja daje 7.
hehe... widze nie tylko ja dalem 7 ! Dream Crusherze!
Grze brakuje naprawde sporo. Ale ogolnie spisala sie na medal gdyz nie zaluje zadnej minuty spedzonej przy tej grze.
Ja stawiam "8" Fallowi 3, wg. mnie jest bardzo dobrą grą dla zwyklych smiertelników. Dla niezwykjlych Falloutowych smiertelnikow pewnie bedzie z 6 jakby porownywac do poprzedników.
Ja dalem mocna osemke. Mialem nadzieje na deja vu z falloutow, przezylem deja vu z obliviona. Ale nie zmienia to tego ze gra jest swietna.
Daję 8. Przyznam że Gra ma pewne wady ale jest dobra. Dawno nie grałem 80 h (razem) w jedną grę.
Ja w obliwiona nie grałem, ale jedno powiem, nie można tej gry porównywać z 1 i 2

Jest przyjemna, fani tematu powinni nie być zawiedzeni, czekam tylko na jakiegoś konkretnego patcha poprawiającego wiele bugów i jakiś dodatek
7..bo fajna

(10 dałbym już za tytuł ale bez przeady)
Ja daję 8 ( + 1 punkt dostaje u mnie w rezerwie za duże możliwości modowania po wypuszczeniu CS zwanego G.E.C.K. oraz patcha poprawiającego stabilność itp.)
5 
byłoby więcej gdyby:
- to nie była zepsuta kontynuacja mojej ulubionej serii, tylko normalna, nowa gra
- gdyby chodziła płynnie na moim kompie
(25.11.2008 23:50)KoRn napisał(a): [ -> ]Prosi się głosujących użytkowników o bycie obiektywnym!
(26.11.2008 19:52)kertu napisał(a): [ -> ]- gdyby chodziła płynnie na moim kompie
-.-' Czytamy ze zrozumieniem?
Cytat: -.-' Czytamy ze zrozumieniem?
ilość FPS na słabszym kompie (tj. spełniającym min wymagania) jest moim zdaniem obiektywnym miernikiem mojej oceny

zaś wszelkie inne opinie i porównania do F2 są jak najbardziej subiektywne.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12