Witam, zrobiłem quest w dużym mieście - odbiłem dwóch ludzi z posterunku - po powrocie z nimi pogadałem i powiedziałem, że naucze ich naprawiać roboty.
Teraz oni mówią - że roboty znajdują się na złomowisku - i tyle.
Gdzie dokładnie są te roboty do zreperowania?
W dużym mieście na tych ich pseudo złomowisku nie widze, a na lokalizacji złomowisko - też nic użytecznego nie widzę - jakiś pomysł.
Nie mam sava - więc muszę to jakoś skończyć.
Pozdrawiam
NIE! Tam chodzi o to żeby nauczyć ich strzelać. Po prostu idzesz na nimi, a jak oni się ustawią w lini i zaczną smęcić że coś ich chyba miałeś nauczyć, postrzelać troche do stojących tam butelek i puszek. Wtedy oni też zaczną strzelać. Później zaatakują mutanci. Umnie były to dwa szturmy po dwóch mutków. Rozwal(cie) ich. Ot i wsio.
Jest wiele opcji czego ich nauczysz.
Zalezy od twoich umiejetnosci.
Ja mialem 3 Opcje.
[Skradanie Sie]
[Bron Palna]
[Ladynki Wybuchowe]
A to co wybierzesz musisz im pokazac.
to dziwne bo ja nie miałem żadnej opcji do wyboru i nic ich nie nauczyłem, gdy mutki zaatakowały jakoś daliśmy rade.
Bo nic nie umiales

Cytat:to dziwne bo ja nie miałem żadnej opcji do wyboru i nic ich nie nauczyłem
Taka ciapa z Ciebie?

lol
Zawsze mozna im powiedzice ze sam zalatwisz mutkow
Jest bug niepozwalajacy na pojscie w roboty. Ja osobiscie zrobilem tak ze nie musialem im pomagac.
ua - jak jest bug to będzie ich boleć - w takim razie, chyba ich zostawie i pewnie zginą.
(27.11.2008 13:14)Sonniq napisał(a): [ -> ]Jest wiele opcji czego ich nauczysz.
Zalezy od twoich umiejetnosci.
Ja mialem 3 Opcje.
[Skradanie Sie]
[Bron Palna]
[Ladynki Wybuchowe]
A to co wybierzesz musisz im pokazac.
u mnie było dodatkowo opcja z robotami. IMO tak czy siak powinniśmy zaczekać na atak mutantów i pomóc ich rozwalić. Dodatkową pomoc jaką udzieliłem, było uzbrojenie jeńców z posterunku policji (Czerwona w więzieniu i drugi jeniec, którego chce zjeść nadzorca

)). Dałem im po karabinie szturmowym, należy pamiętać również o nabojach

Po akcji wszyscy dziękują i takie tam bzdury. Acha, miałem medycynę na wysokim poziomie, stąd sam wyleczyłem Bombkę, który po akcji Mutantów wręczył mi szczęśliwą 8 bilę.
Wspomniane chyba na forum dziwne zachowanie Gorzkiej - po odpowiedniej rozmowie, zawsze coś dla mnie znosi, a to amunicję, a to żarcie... Czuje się chyba dziewczyną mojej Postaci