• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Gdybym mogl dolaczyc do jakiejs grupy byla / byli by to.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
No wlasnie? Do kogo byscie dolaczyli. Uzasadnijcie.

Ja Enklava , z uwagi na to ze pod pozorem ratowania swiata prawde mowiac zalezy im glownie na wladzy. Nie przepadam za ich " Prezydentem " i farmazonami ktore nazwijmy to po imieniu pieprzy Big Grin

No i ofc moj faworyt , Najemnicy. Powod ? Proste $$ ! Big Grin

Ogolnie mogl bym powiazac obydwie grupy w sposob taki ze wpierw poszedl bym do Enklavy i okradl ich z technologi Big Grin a potem zyl bym na wlasny rachunek jako najemnik.
hehe dobry topic. Ja bym dołaczyl do Enclavy w Fallout 2 ze wzgledu na ich kozacki wygląd pancerzy.
A tak naprawde uciekl bym do BOS'u i przekazal im plany Vertibirda bo uważam ze to "ich" sprawa jest słusznaBig Grin

taki ot prosty, dziecinny powód. No i zawsze chcialem byc paladynem Big Grin
Co do pancerzy to poprostu nie moge sie nie ZGODZIC... Wygladaja o niebo lepiej Big Grin
Kwestia gustu. A ja bym chcial zalozyc wlasną firmę w falloucie.

Borol

Jeśli już mówimy o firmie to koniecznie bióro podróży z niespodziankamiSmile
(28.11.2008 18:54)Borol napisał(a): [ -> ]Jeśli już mówimy o firmie to koniecznie bióro podróży z niespodziankamiSmile

Brzmi Kusząco Big Grin
może nie do grupy bo się nie ujawnia ale ja bym chętnie działał z panem Burke...wygląda mi na gościa z si-jaj-ej
wygnańcy z bractwa stali / względnie bandyci Cool
Witam wszystkich. Smile Jestem nowy i zaraz założę chyba temat w przywitalni...

A do kogo bym dołączył? No jasne, że do Bractwa Stali. Od zawsze ich lubiłem i cieszę się, że w poprzednich Falloutach było się ich paladynami Wink Poza tym w Fallout 3 chyba mają lepsze pancerze wspomagane. Oczywiście w drugiej części Enklawa miała lepsze Big Grin No dobra, reasumując: Brotherhood of Steel.
Hmmm ja BoS potem wywalił bym temptenego z wież przeprowadził bym wszystkich z megatony do TT a potem BUUUUMMM. THE END
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie