• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Jak można zwerbować drugiego pomocnika/nie licząc psa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, z powodu przykrej wpadki, ochłap zginął (po raz kolejny) przez to że zbyt zaangażował się w walkę (jak to pies) z pięcioma mocnymi ghulami i jednym świecącym. Wkurzony po skończonej walce nie wgrałem stanu gry i pozostawiłem go uhonorowawszy odwagę minutą ciszy. Wróciłem po jakimś czasie do podziemia i tam po rozmowie z barmanem kupiłem Charona ghula (a nie powiedziałem że towarzyszyła mi już od wizyty w cytadeli miła czarnulka w zbroi) i w ten sposób zamieniłem wkurzającego psa ( oczywiście wkurza w dalszych etapach gry- na początku na pewno jest pomocny- szczególnie że idzie z nami za darmo...Smile

Reasumując gra z dwoma towarzyszami jest ciekawa- gram teraz na bardzo trudnym i daje to czystą przyjemność, nawet w obliczu zmasowanego ataku jesteśmy w miarę bezpieczni.

Wogóle pierwszym moim towarzyszem była Paladyn Cross - od początku grałem solo i teraz grupa jest miłą odmiana, samemu szybko lecą hpki w dół, lepiej to rozłożyć na trzy osoby.
Idz do GermanTown po towarzyszy hehe
Witam jestem nowy i mam pytanie.

Gdzie jest to całe GermanTown bo potrzebuje towarzyszy bo wszyscy poprzedni zgineli bo męczącej walce z Enklawą
Ja tam nie miałem towarzysza(jedynie pieska mam w domku) dobrze sobie radze bez. 20 Lvl Karabin Plazmowy i 500 stimpaków Big Grin

BratStali: ja na mapie coś takiego znalazłem
[Obrazek: beztytuuowu.png]
ja co do najemników to wdg mnie najlepszy jest Jericho ( oczywiście trzeba mieć złą karme ) , no ale najlepsi kosztują :/ ( 1000 kapsli ), ale opłaca się ! ;P tylko często sie blokuje i sue gubi ale jak sie zgubi to po jakimś czasie znajdzie sie w megatonie ( vhyba że sie zrobiło bum ot nie wiem gzie się znajdzie Big Grin )
Najlepszym przyjacielem jest Fawkes - jeszcze nigdy przypadkowo mi nie zginął, a jego ogień zaporowy jest naprawdę miażdzący (jego oddech też Smile)
zawsze można zwerbować Fawkes'a a później cheat'ami zbić karmę i zwerbować Jericho a następnie znowu podbić karmę. Fawkes i Jericho to moim zdaniem dwóch najlepszych NPC w grze. Szkoda, że nie można mieć jakiegoś kota bo za psami nie przepadam Big Grin
mega lol juz widze Rycerza w pancerzu wspomaganym a obok kotek Puszek okruszek goni kłębuszek aaaahahahahaha Big Grin
lolowato by było Smile fajnie by było mieć takiego zmutowanego gadającego pająka siedzącego na ramieniu Big Grin ......... i własnie tymże postem wymyśliłem mini npc do toxica Big Grin przypadek matką pomysłów Big Grin
Eeee a Fawkesa da sie zwerbować bez karmy?
Bo własnie mam misje zeby go uwolnic i zdobyc G.E.C.K a jak juz ukoncze misje z G.E.C.K-iem to Fawkes tak poprostu mie opuszcza czy zostaje zemą?

Wiem że naszego starego znajomego z krypty 101 da sie zwerbowac tzn Butcha ale trzeba mieć dobra karme
Stron: 1 2
Przekierowanie