Mam problem w drugiej części misji "Strażnicy Raily". Nie potrafie dojść do ich placówki "Placówka strażników" zwiedziłem już chyba całe metro a google mnie zawiodło

proszę o pomoc.

Jak ustawisz sobie questa w pip-boyu to marker sam zaprowadzi Cię tam najkrótszą drogą. W ten sposób nigdy nie zgubisz sie w F3.
Razor1911 ja już przeszedłem tą część misji, teraz muszę się udać do ich kryjówki - bazy.
Scorch - mam ustawionego markera, tylko prowadzi mnie drogą przez którą nie da się przejść a gdzieś na necie czytałem bodajże na gry - online w poradniku, że trzeba udać się metrem centralnym, a jak sie do niego udam to odrazu mam markera że mam z niego wyjść. ;/ pomocy
No i prawidlowo. Wychodzisz z centralnego , szukasz wejscia do metra Pensylwania Avenue-East i metrem na Steward Square. Z centralnego mozna zreszta bezposrednio przejsc na Steward Square (tylko ze na inna stacje) ale przez Pensylwania Avenue jest szybciej. Nie da sie zgubic

Ja niewiem jaki problem jest z tymi markerami. Jak ja zawsze ustawiam to mnie dobrze prowadzi.
Polecam w nagrodę za tego questa nie brać pancerza a broń.
Wspomagany i tak lepszy a to działko obrotowe jest genialne. 2x lepsze niż domyślne.
No ja bym polecil dokladnie odwrotnie

Gienka zawsze mozna ukrasc, w przeciwienstwie do pancerza
Pozatym z tym pancerzem mozna sobie wlasciwie darowac pancerze wspomagane. To chyba najprzydatniejszy pancerz w grze i dosc wczesnie dostepny. Pancerze wspomagane maja prawie identyczna przebijalnosc (40 w porownaniu do 39) i nie maja tak dobrych bonusow. Nie mowiac juz ze waza 2 razy tyle.
Dzięki wielkie Kird, bardzo mi pomogłeś. A jako nagrodę wybrałem sobie pancerzyk ;p .
(01.12.2008 17:45)Kird napisał(a): [ -> ]No ja bym polecil dokladnie odwrotnie
Gienka zawsze mozna ukrasc, w przeciwienstwie do pancerza
Pozatym z tym pancerzem mozna sobie wlasciwie darowac pancerze wspomagane. To chyba najprzydatniejszy pancerz w grze i dosc wczesnie dostepny. Pancerze wspomagane maja prawie identyczna przebijalnosc (40 w porownaniu do 39) i nie maja tak dobrych bonusow. Nie mowiac juz ze waza 2 razy tyle.
mam podobne zdanie, żadnego innego pancerza nie noszę (widać na avku)

Naprawia się pancerzem bojowym oraz pancerzem najemników szponów, więc zupełnie przyzwoicie dostępnymi. Można zdobyć pancerz również w ten sposób, że słabo bronimy chłopców i dziewczynę podczas ucieczki do strażnicy :> Jak zginie dziewczyna to i gienka mamy za fri - misja jest ukończona nawet wtedy gdy przeżyje jeden strażnik.
a ja mam takie głupie pytanie, w tym quescie gdzie znaleść tą kobietę przetrzymywaną niby w muzeum?

bo szukam jej szukam i nie wiem gdzie ona jest

banalne ale nie moge sobie z tym poradzic