• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Dobro czy zło ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Hehe pochwalcie się czy gracie jako złe postacie czy dobre.
Postać jaką grałem była dobra ale teraz zaczynam od nowa jako zły, wręcz mega zły osobnik
Ja gram jako zły również, juz nie moge sie doczekac co zrobie z ta dziura Megaton, ale pierw Questy...
PS spotkałes juz zabójców? Big Grin
Chciałem grać antybohaterem, ale spodobał mi się garniaczek pana w Megaton i po konwersacji odstrzeliłem mu nóżkę... Jednak bombke nadal można zdetonować... Big Grin

Bruner

Ja niestety czekam na dostawe wersji na X360, ale jak już bede mial, to - jak w innych RPGach - zaczne od postaci raczej dobrej (choc niejednoznacznie), a drugi raz bede juz tylko zly... A potem to zobaczymy czy bede mial ochote grac dalej (zalezy jaki ten F3 bedzie...)
Ja raczey zawsze idę w stronę dobrą lub neutralną Smile
Spokojnie, jak starczy czasu to się wszystkie strony wypróbuje. Przypominam, że sa 4 różne zakończenia zależne po części od karmy.
Ja też dobry bądź neutralny , następnym razem będę złyyyy ZUY XD

Melon

Zawsze grając w Fallouta i poprzednie grałem raczej dobrą postacią, teraz mam złą - jakoś tak wyszło samo z siebie Tongue Widać takie rozwiązania w grze preferuję.
Co ciekawe, dzięki temu w mieście łowców (Paradise cośtam chyba) jestem bardzo poważaną postacią i bandyci z napadów dzielą się ze mną wszystkim Big Grin
O cholera gdzie to miasteczko jest ? no chyba cos przegapiłem Big Grin
Ja gram tak jak mi łatwiej. Ale ogólnie to zło.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie