Witam. Znalazłem jak do tej pory cztery. Mimo to achievement nadal nie wyskoczył więc szukam dalej. Jeżeli ktoś znalazł jakiegoś innego proszę dać znać
1. Przed budynkiem GNR
2. Wewnątrz budynku Capitolu
3. Evergreen Mills (uwięziony przez Raidersów)
4. Takoma Industrial
(02.11.2008 17:45)Scorpion2 napisał(a): [ -> ]Witam. Znalazłem jak do tej pory cztery. Mimo to achievement nadal nie wyskoczył więc szukam dalej. Jeżeli ktoś znalazł jakiegoś innego proszę dać znać 
1. Przed budynkiem GNR
2. Wewnątrz budynku Capitolu
3. Evergreen Mills (uwięziony przez Raidersów)
4. Takoma Industrial
I numer 5, na zachód od Jury Street Metro Station, koło zezłomowanego pociągu, powinien tam być tez pluszowy Miś w wózku z Biedronki.
PS. już poprawiłem kierunek.
Nie mogę znaleźć

Za posterunkiem Enklawy?
Dobra znalazłem

Pomylił Ci się wschód z zachodem

achievement wyskoczył więc to wszystkie. Także tylko 5 bydlaków jest w grze.
Przenoszę do działu ciekawostki!
Przenieś to do działu osiągnięcia, bo to pod achievementa jest.
Za coś Wilka zbanował?
To nie ja zbanowałem i niech admin przeniesie bo to nie moje forum, a z działem masz racje, bardziej pasuje.
Mnie jeden zaatakował na wprost od wyjścia z Evergreen Mills.
Idąc wzdłuż torów dojdziemy do zasypanych tuneli a nad nimi jest grupa budynków w ich pobliżu był behemot.
(05.11.2008 02:19)Wilk napisał(a): [ -> ]I numer 5, na zachód od Jury Street Metro Station, koło zezłomowanego pociągu, powinien tam być tez pluszowy Miś w wózku z Biedronki.
PS. już poprawiłem kierunek.
On sie pojawia za naszymi plecami chyba tylko jak otworzymy koszyk z miśkiem. Jakaś pułapka czy coś?

Bo jak tego koszyka nie ruszałem to go nie było. Przetrzepałem całą lokację i ani śladu behemocika. Otwieram koszyk, odwracam się a tam z góry od razu wali na mnie góra mięcha
Tak trzeba otworzyc ten koszyk inaczej sie nie pojawi
A mógł by ktoś zaznaczyć to miejsce na mapie . Ten cały wózek jest w Jury Street Metro Station czy na zewnątrz . Proszę o pomoc bo łąże tam już ponad 70 minut
Edit .
Znalazłem filmik video gdzie jest dokładnie pokazane jak dojść i zabić poszczególnego mutanta
http://www.youtube.com/watch?v=1mFXlMNH2...3-solucja/