• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Robot w domu w Megatonie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Wziąłem od robota w moim domu w Megatonie wszystkie wody jakie miał i zastanawiam się, ile muszę czekać aby robot znów mógł podawać wodę?

Pozdrawiam,
ladovnik
kilka "dni"
Hmm... myślę, że dni w grze minęło już z 5 minimum odkąd wziąłem ostatni raz wodę. Czy wiesz mniej więcej ile tych dni trzeba doczekać?
uważam, że pytanie nieco bez sensu, wątpię by ktoś liczył co do godziny... Co ci stoi na przeszkodzie sprawdzić samemu?
A po cholere ci ta woda?
Pewnie ma słaby poziom a na początku się przydajeWink
Potrzebna mi, bo jest pewien gość, który chce od mnie wodę i podejrzewam, że jak mu ją dam, to w jakiś sposób mi się odwdzięczy...
Cytat: uważam, że pytanie nieco bez sensu, wątpię by ktoś liczył co do godziny... Co ci stoi na przeszkodzie sprawdzić samemu?
Z doświadczenia wiem, że do wszystkich gier są jacyś "super fani" którzy znają grę na wylot i myślałem, że do fallouta też się tacy znajdą... Wink
Wręczając żebrakom czystą wode wzrasta twoja karma. O to ci chodzi?
Co do robota to muszisz czekac od 5 - 10 dni, ale oczyszczona wodę zdobywasz także w apteczkach.
Pozdrawiam
Jestem pewien, że chodzi właśnie o tych żebraków (dla niewiedzących podnosi to twoją karme). Robot jest przydatny do pewnego poziomu daje za to kolejny plus do klimatu, ale mam dziwny problem z tym blaszakiem, gdy chce sobie ostrzyc czuprynę to jestem taki nie wyrażny...(weż Rutinoscorbin?) i to nie kwestia odlotu ani radioaktywności. Nic tylko czekać na patche.
[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku.
Tak wodę da się zdobyć też w apteczkach tylko, że raz jest jej nie wiele a dwa tyle o to zachodu...
[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku.
Stron: 1 2
Przekierowanie