• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Wasz ulubiony pancerz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Witam. Jaki jest wasz ulubiony pancerz i najlepszy w Fallout 3 ??
Moim ulubionym pancerzem jest strój podróżnego handlarza a najlepszy pancerz wspomagany bractwa stali.
Pozdrawiam

Eazy

Ulubiony Tesla, najlepszy Tesla. :/
Mój ulubiony to zdecydowanie pancerz wspomagany bractwa stali, ewentualnie wygnańców xD Jeszcze nie przeszedłem całych pustkowi i nie wykonałem wszystkich questów więc o tym, który pancerz jest najlepszy napiszę później Smile
pancerz żołnierzy Enklawy i T51b
Kurtka węża tunelowego Big Grin
Tesla Armor, ale od kiedy podróżuję z Fawkesem najlepiej czuję się w piżamie Dukowa.
Combat Armour (był ulubiony w F1 i F2) i jest w F3, aktualnie nosze pancerz Rangersów T51b jeszcze nie znalazłem Smile
A z wyglądu który się Wam najbardziej podoba ? :> bo mi pancerz enklawy Smile
A mi z wyglądu pancerz handlarza wędrownego ( wiem mam jakieś zboczenie Big Grin )
Musiałem zabić szalonego Wolfganga, a wie ktoś gdzie można kupić lub znaleść czapkę do kompletu ??
Roving Trader Hat można kupić w sklepie w Underworld, Megaton, TT i u kupców chodzących po Wastelandzie, oczywiście nie zawsze sprzedawcy których wymieniłem posiadają ową czapkę.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Przekierowanie