• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Kody a achievementy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Mam pytanie: czy używanie kodów blokuje achievementy na PC? Chodzi mi o te z awansami na kolejne levele przy różnej karmie.
A drugie pytanie: czy istnieje kod na obniżenie karmy? Są na podwyższenie, a w drugą stronę?

Eazy

Dodajesz minusa na początku karmy np. rewardKarma -1000
Tak jest kod na obniżenie karmy tylko trzeba przed liczbę wstawić minus np.
rewardkarma -100
Napisałeś minute wcześniej Big Grin
sam ten kod wypróbowałem by zrekrutować Jericho z Megatony
A potem przy podwyższeniu karmy taki Jericho odejdzie? Big Grin

Sam wypróbowałem - kody nie wpływają na achievementy. Bałem się tego, ale się udało. Mówię o tych na awans na dany lvl przy wymaganej ilości karmy.
Ale co ci po takim achievmencie??Smile
Tak w ogóle to pojawia się gdzieś liczba uzyskanych przez nas achievementów? Bądź jakiś opis?
Przy karmie to wiem, żę pod Diabłem bądź HesusemSmile mamy np. Plaga Ludzkości czy Miejski Strażnik czy jakoś tak, a te inne?
Jest ich cała masa np. uzyskany po zaliczeniu kozy po ukończeniu questów, po zabiciu 300 potworów itp. Mamy gdzieś dostęp do informacji o uzyskanych achievementach?

Przepraszam, że się tak podpinam pod temetSmile
O ile się nie mylę, to achievementy są podliczane w live. A u nas jest to jak wiadomo niedostępne.
Przekierowanie