Nie uwazacie ze 20 lev to stanowczo za mało ?

Nawet wykonujac ciurkiem tylko glownego questa osiagamy 15-16 lev robiac kilka questow osiagamy spokojnie 20 lev :/ jak dla mnie to troche nieprzymysle minimum jakie powinlisny spełnic na maxymalny poziom to cala fabuła i questy poboczne i tak to by bylo mało jak dla mnie ale bylo by lepiej niz jak teraz jest
Tak to za mało, ale spokojnie, należy cierpliwie czekać na mody.
No więcej mogło by być ale osobiście myślę że to 20 styka hehe i tak da rade zrobić koksa nie do pokonania.
Ja jeszcze nie gralem, ale wydaje sie malo...Rozwijanie postaci to wg mnie najlepszy element F i w ogole RPGow...
Niema to jak 99 poziomów w F2 i możliwość kontynuacji rozgrywki przez kolejne 3 lata,( oczywiście lata w świecie Fallouta xD ) , no nic, pozostaje nam czekać tylko na mody.
mało mało ale na 17lvl mam już koksa że behemota z tej dolinki bandytów (co jest zamkniety za brama z pradem) rozwalilem seria z gatlinga ;] jakies 85% hedy weszly ;]
Dobry wujek KoRn znalazł moda
Uwaga, jeszcze nie testowałem!
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=121
Zaleca się przeczytanie instrukcji!!
Edit: U mnie po wybraniu perka wywala do pulpitu, niech ktoś spróbuje u siebie...
Edit2: spróbujcie zamiast tego wpisać w konsoli:
setGS iMaxCharacterLevel 30
a jak się wam wywala po wybraniu perka to:
closeallmenus
Piszcie czy wam działa, ja idę spać (3:47).
sram na kody!!!! bo to i tak nie ma sensu być jeszcze większym koksem

a ponieważ się uśmiałem to się przyłączę
sram na kody too!
ale jak wyjdzie działający mod który odblokuje świat na większe doświadczania to chętnie wgram
<ściana> ten kod robi to samo co mod, który jest już w sieci, czyli zmienia wartość iMaxCharacterLevel na 30 lub 40.
Mam nadzieję, że nie zabraknie wam papieru toaletowego