• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Krypta 101 - Quest
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Krypta 101 - Quest
Questa dostajemy po wykonaniu misji "Podjęcie Śladu". Aby dostać questa, idziemy parę dni później po wykonaniu tamtego questa pod Kryptę 101. Powinien nam się pojawić message o znalezieniu sygnału z Krypty ale pełnej nazwy nie pamiętam. Musimy wysłuchać wiadomości i wtedy dostaniemy misję "Problemy na Froncie Domowym". Ogólnie, quest jest prosty, nie walczymy dużo, ja musiałem walczyć z trzema strażnikami. To punkty misji, które pamiętam :
1.Wróc do Krypty 101
2.Porozmawiaj z Amatą
3.Powtrzymaj Nadzorcę
UWAGA!!
Dla negatywnej karmy można dokonać sabotażu urządzenia flirtu powietrza.
Dla pozytywnej karmy rozmawia się z Nadzorcą, przyda się retoryka na 40 punktów.
4.Wróć do Amaty
5.Opuść Kryptę 101 na zawsze.

Teraz moja uwaga.
Dla tych, co lubią się włamywać do terminali, mogą znaleźć jeden w pomieszczeniu z reaktorem, drugi zaś na prawo zaraz po wejściu do Krypty. Obydwa są zamknięte na bardzo trudny.

Please Comment
Dziekuje Smile a gdzie dostac ten q Podjecie Sladu ??
(11.01.2009 19:28)ex. napisał(a): [ -> ]Dziekuje Smile a gdzie dostac ten q Podjecie Sladu ??

Jest to jeden z questów głównych.
rozumiem ale chyba skads go trzeba wziac : )
dostaniesz go idąc główną ścieżką fabularną
Po zrobieniu questa z ojcem trza odsłuchać z alarmowe nagranie z krypty 101 przez radio. Dopiero w tedy dostajemy tego questa. Nie polecam rozmów z nadzorcą ani niszczenia filtra. Ja poszedłem do niej namówiłem ją żeby nie opuszczała krypty, dopiero potem poszedłem do nadzorcy a ten za stłumienie rebelii obsypał mnie itemami. Tylko nie wiem dlaczego strażnik który mnie najpierw wpuścił do krypty jako jedyny z krypty mnie zaatakował po wszystkim.
A jakie są praktyczne następstwa wymuszenia na ludziach opuszczenie krypty?

Słyszałem, że Bunch przenosi się do Rivet City, gdzie majac neutralną karmę można go zatrudnić.
A co z Amatą?
Co z resztą?
Czy podczas podróży można napotkać grupy uchodźców z którymi można pogadać (a może i coś więcej?)
Amanta ginie podczas przypadkowego spotkania.
Ten czarny koleś co dla nas miły był na urodzinach chyba do enklawy idzie albo ten drugi.
Ja go rozwiązałem bez strat , Amanta przeżyła , jej ojciec też , tylko ja musiałem opóścić kryptę ;]
Vanet - mi ta opcja się nie podoba. Taki sentymentalny koleś jak ja lubi otaczać się ludźmi z dzieciństwa.[kr]
(10.04.2010 16:38)Demo napisał(a): [ -> ]Amanta ginie podczas przypadkowego spotkania.
Ten czarny koleś co dla nas miły był na urodzinach chyba do enklawy idzie albo ten drugi.

I dlatego ta opcja mi się 'trochę' nie podoba.
Czarny Koleś w Enklawie to przyjemny smaczek, Szefu Węży w Rivet też (choć szkoda że nie ma możliwości jako czarny charakter założyć z nim rzeczywistego gangu [baza, broń, napady, gwałty, kobiety, popijawy, przetaczanie się gangiem przez pustkowia, i inne takie rozrywki gangowców] ).
Amatę lubię najbardziej, i to właśnie z nią jako dobra sentymentalna postać chciałbym podróżować (jeszcze jakby dodali opcje szkolenia swoich kompanów, heh, miodzio*)

Demo - Kiedy ona ginie?
Dzięki modowi zdobyłem tytuł alfonsa. Mogę teraz werbować dowolną postać. W którym momencie gry 'upolować' Amatę, aby nie stracić żadnego z jej banterów ?

*wiem, wiem, za dużo oczekuję po tej grze.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie