Zdecydowałem , że przekonam mieszkańców , żeby pozwolili się ghulom wprowadzić. Problem w tym, że nie przekonałem jednego mieszkańca (Pani Landcaster czy jakoś tak w różowej sukience). Czy da się przekonać ją inaczej ? Próbowałem retoryki, ale nie wyszło.
(11.01.2009 21:04)Ayaz napisał(a): [ -> ]Zdecydowałem , że przekonam mieszkańców , żeby pozwolili się ghulom wprowadzić. Problem w tym, że nie przekonałem jednego mieszkańca (Pani Landcaster czy jakoś tak w różowej sukience). Czy da się przekonać ją inaczej ? Próbowałem retoryki, ale nie wyszło.
Tak, możesz ją zabić(tylko po cichu, żeby nikt nie widział!)
Ewentualnie quickload.
Poszukaj listu milosnego w jednym z apartamentow, a wiekszosc osob jakie musisz przekonac sie wzajemnie pozabija, wlacznie z nia

Jakie osoby trzeba przekonać? bo niestety nie zapamiętałem wszystkich nazwisk i przekonałem 3 (łącznie z tą babką o której mowa)...kogo jeszcze?
Anthony Ling, Lydia Montenegro, Susan Lancaster, Edgar Wellington II, Micky Wellington (jego żona)
myślałem że wysadziłeś megatone i nie wiesz gdzie szukać ojca wtedy idz szukać placu rng czy jakoś tak ! a z tymi ghulani to nic niewiem.

jak masz dobrze rozwiniętą retorykę przekonasz wszystkie 4 osoby do tego by w TT zamieszkały ghule, jak przekonasz mieszkańców TT do tego by zamieszkały tam ghule wróć z powrotem do Roya Philipsa czy jakoś tak i mu powiedz że mogą się wprowadzic do TT w zamian za to dostaniesz maskę Ghula co ci pomoże w tym że żaden ghul cie nie zaatakuje plus chyba 300 punktów exp pozdro
Stary olej mieszkańców nie opłaca ci sie ponieważ jak wtargną ghule to pozabijają wszystkich + strata karmy.Ja ogólnie zrobiłem tak że wbiłem do Johna ghoula z Fawksem i on załatwił sprawe bez utraty karmy

przy okazji bardzo lubie przyjaznych Ghouli z Underworldu lecz ci akurat byli.... nie fajni oO No a tak na marginesie polecam
http://pl.fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3
Ja nie straciłem karmy jak sie wprowadziły Ghule do TT zyskałem właśnie karme i chyba jeszcze 300 punktów exp w TT wyprowadził się właściciel tenpeny allister czy jakoś tak i żaden mieszkaniec TT nie zginoł
Kitox jeszcze bo po pewnym czasie zginą. A właściwie to Roy Philips weźmie dzikiego ghula i ich zamknie w jednym pomieszczeniu