• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: skill books
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gdzie znalezc duzo skil bookuff ??? moze jakis handlarz ? jak w falloucie 2 w san fran?
Cóż w tym Ci raczej nie pomoge gdyż są porozrzucane po róznych miejscach Undecided I z tego co wiem nie ma konkretnego handlarza tym się zajmującego. Ale jeśli bardzo Ci zależy zmoduj Fallouta Tongue Ja tak zrobiłem gdy brakowało mi nukacoli quantum dla Sierry Petrovic Big Grin
Prosze bardzoSmile

jest srednio po 25 ksiazek, ktore podnasza nam dana umiejetnosc o 1 (przy perku ....nie pamietam nazwySmile o 2pkt.) wiec mozemy nabic sobie np. 50pkt samymi ksiazkamiSmile

http://fallout.wikia.com/wiki/Category:Fallout_3_books

Pozdrawiam
Umiejętność broni ciężkiej może być podnoszona Skill bookami bez końca. Trzeba tylko znaleźć Biuro Bethesdy w którym jest Raider z Miotaczem płomieni, i ZAWSZE ma skill booka do broni ciężkiej kiedy znowu się pojawi. (pojawia się co 7 dni.)

Górnik czy co jesteś?! Spójrz na datę ostatniego posta i nie odkopuj tematów z przed już prawie dwóch lat. Leszek.
Przekierowanie