Tak wiec mam pewien pomysł na zabawę, Chciałbym umieścić tu nasz postacie
Tzn. Zdjęcie postaci i krótką biografię jako zwykłego mieszkańca pustkowi, nie jakiegoś wybrańca tylko jako szarego człowieka pustkowi który stara się przeżyć każdy dzień na pustkowie, i urządzić się jakoś na ruinach DC.
Co wy na to? Jeżeli Pomysł spotka się z Aprobatą Mogę jako pierwszy wrzucić tu swoją postać, wszystko zależy od naszej wyobraźni =P
Nie pytaj się tylko wrzucaj

Może się to wydać niektórym dziwne, ale ja nie wiem w jaki sposób zrobić screena postaci z Fallout-a i wrzucić na to forum.
Proszę w miarę możliwości o opis krok po kroku.
(05.11.2008 12:20)Bezimienny napisał(a): [ -> ]Może się to wydać niektórym dziwne, ale ja nie wiem w jaki sposób zrobić screena postaci z Fallout-a i wrzucić na to forum.
Proszę w miarę możliwości o opis krok po kroku.
No więc tak, jeżeli masz gotową do zdjęcia postać, w grze klikasz na środkowy przycisk myszki tzw. Scroll i przytrzymujesz go, obracając tak aby uchwycić postać, no i naciskasz Print Screen, obraz się zapisał w folderze Fallouta, więc otwierasz obraz przez Painta, Edytujesz odpowiednio obraz i zapisujesz w formacie *.JPG, potem umieszczasz zdjęcie na
http://www.imageshack.us/
i zapomoca BB codes umieszczasz na Forum, tzn. [img] ADRES OBRAZKA [/img]
no i nie zapomnij jakiejś krótkiej historii napisać.
[
attachment=31]
Imię: Ray
Ulubiona broń: karabin myśliwski
Zachowanie: neutralny(zło)
level: na razie 7
kompan: Jericho
Historia: W wieku młodzieńczym bardzo zły, ale po stracie ojca jego zachowanie poprawiło się.
No to czas na moja Postać
Imię: Wilk
Postać dobrze wykształcona, jak na pustkowiach, Typ samotnika nie lubi ludzi, woli towarzystwo robotów i zwierząt, ma zamiłowanie do biologi i i robotyki, ma tez świra na punkcie broni którą zawsze utrzymuje w doskonałym stanie, potrafi naprawiać różne rzeczy od zepsutego bojlera do skomplikowanej broni Jego kompanami są Sierżant LR-3 czyli zmodyfikowana wersja pana rączki oraz wierny pies Ochłap, jego ulubioną bronią jest zmodyfikowany Chiński karabin szturmowy Xualong, W między czasie Gdy nie szuka artefaktów przeszłości w runiach Waszyngtonu, pomaga Okolicznym Naukowcom w prowadzeniu różnorakich Badań. Ogólnie tajemnicza Postać, nie wiadomo dokładnie skąd pochodzi...
Imię: Melon
Postać skrajnie zła o bardzo złej reputacji, ulubiona broń to zdecydowanie karabin myśliwski (dobra celność i dostępność amunicji), rewolwer Magnum ("The most powerful handgun in the world"

) oraz kolczasty kastet gdy trzeba komuś przemodelować twarz. Jego kompanem jest Jericho. Nie lubi mutantów, zmutowanych zwierząt, zdziczałych ghuli i robotów. Wolny od wszelkich nałogów, jego ulubionym zajęciem jest polowanie na bandytów.
Ja też się dorzucę.
Tagi Small Guns, Science, Repair
Zazwyczaj jestem dobry, chyba że mnie ktoś wkurzy, albo zabraknie mi fajek (zawsze noszę przy sobie karton lub dwa)
20 level, a połowy chyba jeszcze nie zwiedziłem... kiedy będzie mod na nieograniczone levelowanie

Nick : Snake
Lev 15
Bron Lekka/Retoryka/Medycyna/Handel
Karam :Bardzo Dobry (Bohater Pustkowi)

![[Obrazek: screenshot12zq2.jpg]](http://img386.imageshack.us/img386/3899/screenshot12zq2.jpg)
Imię:Jimmy Reno
Jest zazwyczaj spokojny ale jeśli ktoś zagra mu na nerawch może tego pożałować.
Towarzyszy mu mutant i pies.
Za 200kapsli można go wynająć jako speca od bródnej roboty.Zapłać mu a przyniesie ci to czego szukasz albo zlikwiduje kogo chcesz.
Mieszka w Megatonie lubi sobie wypić..
Ulubiona broń magnum .44